Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min gamle blog

Inden jeg blev helt så teknisk avanceret som jeg er nu. Skrev jeg mine meninger ned i en blog, hvor man ikke kunne komme med komentarer på. Den er her.

Start

På denne side vil jeg udbrede mig om mine meninger om alt muligt, samt om muligt fortælle om hvad jeg begår på landevejen når mit helbred tillader mig at være derude.Kl.02.07 13.09 2007

Den 13 august. Min mors fødselsdag. Hun var blevet 82 år i dag hvis hun havde levet. Men det er snart 20 år siden at hun døde, af cancer. Det var forfærdeligt, ikke at hun døde da hun gjorde det, men tiden op til.

Det er også 46 år siden at Berlin muren blev bygget på en nat, og nu er den væk igen, det er godt det samme.

Jeg har ikke fået skrevet så meget her på siden denne sommer. Ikke fordi at jeg har faret rundt fra marked til marked, det har jeg ikke, jeg har fået en infektion i mit venstre ben, så det hæver helt vildt. Susanne har brækket foden. Begge dele skete ved Vorbasse marked, så her går det godt. Jeg ville have haft at Susanne skulle have haft navnet Bryghusaren, men nu kalder de hende Transporteren, det har det nu ligget lidt tungt med.

Jeg har heller ikke fået harseleret over Tour de France og den behandling de danske medier og Dansk Cykel Union har giver Michael Rasmussen, men i betragtning af hvad jeg skriver her på siden om Bjarne Riis, kan man vel næsten tænke sig til mine holdninger herom. Og Brøndby spiller stadig som en pose jordnødder.

Jeg arbejder på at forny Sitet, men det kræver at jeg læser op på alt det nye der er sket med hjemmesideprogramering siden jeg stoppede med at arbejde med det i 1999 , der er kommet Style Sheet og jeg skal gi' dig ska' jeg, det kræver en indsats. Læk dog mærke til det lille logo der er kommet i Browserens adresselinie, smart ikke. Men jeg arbejder på sagen, så går der tid med det.

Gud hvor jeg glæder mig til at komme ud i verden.

Kl. 21.11 d. 09.06 2007

Farvel til Baladen

Baladens bisættelse. Foto: Fyns Stiftstidende.

Hjallerup Marked. Jeg tog derop i sidste weekend for at få navngivet Troldmanden, hvad han også blev. Desværre døde Balladen deroppe. Hun var et rart menneske, og en god veninde. Æret være hendes minde.

Så vi skal til begravelse igen, der går for tit for sig. Det er virkelig en af bagsiderne ved at være vagabond, der er alt for mange begravelser.

Troldmanden

Troldmanden ved Bølling sø Foto: Spøjsen..

 

Kl. 01.52 d. 30.05 2007

Jeg har haft lånt min hat ud! det gør man ellers ikke, men jeg har en god undskyldning.

Jeg har været til fremlæggelse hos 7a på Langsø Skolen.

Jeg er imponeret. De har haft en emne uge under overskriften: På gaden. Et emne jeg ikke havde gennemtænkt.

Jeg lærte noget om hvordan politifolk tænker, det ved jeg lidt om i forvejen, da betjente er nogen af vores bedste venner når vi er på vejen, og de unge mennesker fortalte den historie, som jeg kendte, om pension, dumme arbejdstider, og at jobbet mest handlede om at tale med mennesker . Vi var på plads hos 7 elleven. I afhøringslokalelt, samt i TV2's Station 2. De leverede et flot budskab, under fnisen. Vi fik ikke deres opgaveformulering.

Så fik jeg en masse faktuelle oplysninger om gadebørn i Latinamerika, mest Guatamala, krydret med en del skuespil, illustration af det liv.

Jeg vil ikke bytte. At være vagabond i Danmark betyder at være lidt populær, mest fordi at vi rydder op blandt de brådne kar, så vi kommer aldrig ud i at være så udsatte som gadebørnene, og jeg holder med Brøndby, men jeg sniffer ikke lim. Hvilket vel mest betyder at jeg har råd til at betale mit misbrug. Det betyder vel også at jeg efterhånden godt kan holde mig selv ud.

Der blev spurgt om hvorfor kun 10% af Unicefs budget går til gadebørn, børnesoldater og des lige, hvordan er det med det, det kan i godt finde ud af drenge.

Så var det mine pigers tur.

Jeg lånte min hat ud, og jeg håber ikke at jeg var pinlig. I fik alt med hvad jeg sagde, men... i har ikke læst ret meget af hvad jeg skriver her.

Jeg er stolt af jer. I har initiativ og i skal nok finde vej frem, vær sød ved drengene, de ved ikke bedre endnu. Havde jeg vidst at i skulle lave teater, havde jeg forsynet jer med meget bedre værktøj. Læs historier, jeg er også uddannet som dramalærer. Længe før jeg blev vagabond.

Til det sidste hold der skulle fremlægge, må jeg sige undskyld! Vi kunne ikke! Der lå tre hunde i Susannes bil. Tak til 7a og deres forældre og ikke mindst lærerne, og... hvorfor er det stadig manden der taler?

Kl. 16.22 27 maj 2007

Riis

Bjarne Riis har taget doping, det indrømmede han i fredags, hvem er forbavset? Jo vort lands altvidende kulturminister Brian Michelsen, mage til skinhellighed skal man lede længe efter, hvad i al verden havde han forventet. Bjarne Riis kørte på cykel i en tid hvor alle var dopede, det var simpelthen en nødvendighed for at vinde et stort etapeløb.

En maratonløber bruge mellem 3 og 4 tusinde kalorier på et løb, og løber 2 højst 3 løb om året, en cykelrytter bruge mellem 8 og 9 tusinde kalorier om dagen hver dag de 3 uger et Tour de France varer. Arrangørerne af løbene har et kæmpe ansvar for udviklingen med doping gennem 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne hvor løbene blev gjort hårdere og hårdere. At rytterne forfaldt til misbrug i denne tid kan jeg godt forstå.

Jeg sad klistret foran skærmen i Ørnens velmagtsdage, og jeg slugte det hele råt, og jeg var dengang ikke et sekund i tvivl om at alle de store var fyldt ned doping, Chiaputsi, Indurain, Pantani, Riis og Lance Armstrong, og jeg føler mig ikke snydt. Jeg synes ikke at det tager noget fra Bjarnes sejr at han deltog på lige fod med de andre, hans sejre og taktiske sans fylder mig stadig med stor glæde.

For at redde sit hold CSC indrømmer han nu sandheden, og straks kaster jante Danmark sig over ham med Ekstra Bladet i spidsen. "Han er ikke værdig til at lede et cykelhold". Ekstra bladet har længe haft et horn i siden på Bjarne Riis, og nu ruller de det hele ud, jeg håber ikke at de får lov til at ødelægge hans firma, og jage sponsorerne væk. Det lugter af gamle opgør der skal gøres op nu Bjarne Riis ligger ned, det er ikke klædeligt. Skam jer.


Kl.1.53 25 maj 2007

Jeg har været på besøg på en skole. Susanne og jeg var på besøg hos 7A på Langsøskolen. Da jeg lavede denne side var det med den bagtanke at jeg gerne ville sprede noget oplysning om vagabonder, så jeg bliver glad når der er nogen der ringer. Caroline og Christine ringede sidste uge og var nysgerrige, og vi rykkede ud. Vi har så fået at vide senere, at de er blevet udtaget til at fremlægge for forældrene, de har oven i købet inviteret os til at komme og opleve det. Jeg er stolt. Her er et billede af de søde piger. Og vi stiller op igen.

Caroline og Christine

Jeg har også været til fodbold her i Silkeborg I Gul trøje og Silkeborg vandt. Brøndby spiller som en pose jordnødder i Jylland. Jeg fik også ødelagt mine briller. Dum kamp.

Kl.021 21 Maj 2007

Der er en flue der irriterer mig, ikke i øverført betydning, men en rigtig en, jeg kan ikke fange det forbandede insekt !

Englænderne skriver: Life sucks, and then You die. De har ret. Jeg har forsøgsvis indtaget alkohol, efter en tiltrængt nedtrapning(læs været syg), og så vil jeg have party..., og,,,,, "Svigermor" kravler hjem, og Susanne i seng.

"Hej hvor er festen "

. Jeg sætter mig så foran PC'en: Taster www.fest.dk. Nedtur!!!!!

Kedelige farver, kedeligt emne det burde være forbudt .

Man kan ikke hedde www.fest.dk og være en:

IT konsulentvirksomhed der har specialiseret sig i at betjene kunder fra små til mellemstore virksomheder inden for alle brancher.

Gab.

Jeg prøver så www.party.dk, Thats more like it.

De tilbyder da i det mindste , hver dag frokostordning til firmaer i Københavnsområdet - med en frokostordning fra Party.dk får De hverdag leveret firmaets frokost, nemt og billigt.!!!!

bravo

Men de kan også levere: ALT hvad De har brug for til Deres fest (både privat og firma) - vi kan bistå Dem under hele Deres arrangement, dele af det eller løse enkelte opgaver, alt under hensyntagen til Deres specielle ønsker og krav.

I vort køkken vil det være muligt at bestille et bredt udvalg af forskellige menuer, buffeter, smørrebrød, grillarrangementer osv. osv.

Vi kan yderligere bistå Dem med bestilling og levering af, udlejningsservice, telte, lokaler, fra 30 - ca. 3.000 kuverter.

Ønsker De serveringspersonale og kokke, står vor erfarne stab til Deres rådighed under arrangementet.

Vi ser frem til at gøre Deres arrangement til en uforglemmelig oplevelse !

OK. Respekt. Jeg har jo jobbet som kok.

Men..... det var jo ikke lige det jeg havde regnet med.

Jeg forsøger desperat: www.kalas.dk.

Domainet til salg.... Jeg går i seng.

Jeg har stadig ikke fået slået det forbandede insekt ihjel, og nu er der kommet en myg også, jeg lukker vinduet.

 

 

FotoTV-avisen d. 1.3.2007.

Så blev ungdomshuset ryddet, og det med al den ballade der kunne forventes. Det er utroligt, at der kan være så meget stupiditet, på så at sige alle fronter i denne konflikt. Konflikten går helt tilbage til Weidekamp's tid , hvor mistilliden mellem de unge mennesker og rådhuset (og derved politiet) opstod. Dengang "endte" det hele med at den unge mennesker fik deres eget hus. Et hus der i årene der er gået, har vist sig at have sin berettigelse. Der er kommet meget kultur fra huset, og flere generationer af unge har lært at blive voksne heri. Ungdommen er altid ekstrem ( jeg var DKU'er), men de lærer at forholde sig til samfundet, samt hvor svært demokrati er i virkeligheden. Beundringsværdigt. At der i huset er en gruppe der aktivt har deltaget i flere slag i forbindelse med topmøder i hele Europa, er vel en del af ovenstående. Jeg forsvarer ikke optøjer.

Som en del af denne mistillid, samt hvad jeg betegner som samfundets konformitet, sælger kommunen gudhjælpemig huset til en højre radikal kristen sekt. Jeg er kristen, men dette her er fundamentalister, og de er altid farlige, hvad enten der er kristne eller muslimer. De er på et korstog mod de ugudelige unge, som de opfatter som Satans yngel, og vil ikke sælge huset til en fond der er villige til at lade dem tjene tykt på huset. De får oven i købet tilladelse til at rive det ned. Hvem kan så forvente andet end den ballade der er sket idag.

Jeg går som sagt ikke ind for at smide med brosten og molotovcoktails. Mest fordi det er torske dumt, og kun gavner modparten. Jeg så Faderhusets talskvinde (ejer???) udtale sig om de forfærdelige unge, selv om hun selv har været meget kraftigt medvirkende til situationen med sin stivhed. Man fik næsten ondt af hende.

Jeg har ondt af de betjente der uforvarende er havnet i denne situation. Politiet må roses for, at de i de senere år har forsøgt at løse de fleste situationer rimeligt gelinde. Der har været nogle Ups'er imellem, men mit generelle syn er at de prøver at løse opgaven, med så lidt magt som muligt. Nu skal de bare lære noget om fodboldfans. Alt i alt en ulykkelig situation, hvor jeg har svært ved at se der er andre vindere end faderhusets bagstræb. Ak ja. Jeg må desværre spå, at det bliver meget vanskeligt at få etableret et nyt hus nu.

 

15.2.2007

Jeg har lige set en god udsendelse i TV2, om Danmarks udsendelse af psykisk syge flygtninge til Kossovo. Jeg håber at flygtningeminister Rikke Hvilshøj sover rigtigt dårligt i nat. Jeg fatter ikke at vi lever i et land der vil være det bekendt. Det må ikke gå ud over børnene! At man sidder læger og psykiateres udtalelser om det betænkelige i at udvise enkelt individer overhørig, viser regeringens arrogance på flygtninge området. Vi alene vide, nu har Kosovos administration givet efter for lang tids pres, bl.a. fra Danmark, og modtager de udviste. Udvisning til ingenting. Intet hospitalsvæsen, intet arbejde, ingen socialforsorg og ingen fremtid, ikke en gang deres medicin vil vi betale. Hvis de rejser frivilligt får de hjælp til at genopbygge deres hus, ellers intet. Rejser de ikke frivilligt da nada. Patetisk. Det kommer der ud af at bygge sin regering på Pia Kjærsgaard's stemmer.

På Fyn har DR optaget nogle meget væmmelige billeder fra en institution for udviklingshæmmede. I min barndom hed det åndssvage, sådan er politisk korrekthed. Indslaget var filmet med skjult kamera. I sig selv en betænkelig metode, men hvis det kan rode op i noget, så kan det vel forsvares. Nu kaster alle sig over personalet med krav om fyring. Jeg vil ikke undskylde disse menneskers opførsel over for de udviklingshæmmede, men alle synes nu at glemme at området er blevet banket tilbage igennem mange års massive nedskæringer. Der er simpelthen ikke penge til at lave en pædagogisk indsats over for beboerne, kun at opbevare dem, men dette skal selvfølgelig ske med venlighed og værdighed.

14.2.2007

Heja Brøndby.

Godt nok er det "kun" Royal Leage, men at slå F(u)CK i løvernes hule i Parken er da OK, og så er jeg revnende ligeglad med om det er fortjent eller ej. Det er lidt trist, at der ikke har været vist den profesionalitet i direktionsgangen på Brøndby Stadion i meget lang tid, som man kan forvente af en klub hvis erklærede mål er at spille med i Europa, så jeg håber at vinterens indkøb vil vise sig at være et skridt fremad. Jeg er ganske overbevist om at FC's fans vil sige at Royal Leage ikke betyder noget, det sagde vi også da vi blev mestre og de vandt RL, men for Brøndby kan det betyde troen på egne evner. I hope. Mesterskabet er sikkert langt væk, ja endda medaljer kan være svære at få, men vi fans må kræve at holdet rejser sig og kæmper. Tom Khølert ved vi hvad kan, tak fordi du tager endnu en tørn, så nu er det op til spillerne at vise moral. Vi er Danmarks bedste fodboldfans, vi står bag jer, men jeg håber ikke at vi skal opleve flere stille dage på Faxe tribunen. Nu tager i dem bare igen på Søndag.

8.2.2007

Det er et par dage siden jeg har fået skrevet noget i denne blog. Det er ikke hver dag jeg oplever nok til at jeg gider belemre omverdenen med mit liv. Jeg har faktisk brugt det meste af min tid med søge på nettet efter smarte features til denne side, det er utroligt hvad man kan få gratis. Jeg overvejer et message board her på siden, men jeg har besluttet at vente lidt endnu, til den rammer søgemaskinerne. Har du selv en side, så lav et link hertil, det hjælper mig. Sidst jeg skrev her, da omtalte jeg Super Bowl. Her vandt Colts efter en kamp præget af regnvejr og tekniske fejl. Ak ja. Chicago Bears lavede dog det hurtigste Touch Down jeg har set. 91 yards punt recive direkte på opgiver puntet. Flot. Jeg venter ellers kun på at superligaen skal gå igang igen. Jeg er Brøndby fan, det er ikke nogen hemmelighed. Det er ellers ikke noget at råbe hurra for lige nu. Mange af mine venner holder med Horsens, så jeg må høre en del. Ellers er det agurke tid. Der sker ikke meget i verden som man bør forholde sig til. Krigen i Irak går som den går, Bush vil have flere soldater, demokraterne vil ikke give ham dem, den globale opvarmning fortsætter. Intet nyt. Jo, jeg har fået 4 kbit forbindelse wow.

4.2.2007

Finaler i håndbold, også bronze kamp. Det var da en fornøjelse at se Danmark lammetæve en flok bovlamme franskmænd. Godt gået. Tyskerne vandt fortjent finalen, de har spillet godt i de kampe kampe jeg har set med dem, og sikke en stemning der er på tilskuerpladserne. Flot arrangement. Lige nu sidder jeg og venter på at se Superbowl. Amerikansk fodbold, er en sport jeg er begyndt at holde mere og mere af, efterhånden som jeg lærer mere om regler og taktik. Jeg troede før at det bare var ren vold, men der er meget taktik i det, og når man lærer at se finesserne er det faktisk interessant. Om det er Indianapolis Colts eller Chicago Bears der vinder er mig inderligt uinteressant, men jeg kan lide spillet.

1.2.2007

VM håndbold i TV, semifinaler! Først en gyser mellem Tyskland og Frankrig med dobbelt omkamp 33-32. SÅ Danmark-Polen endnu en gyser med dobbelt omkamp 33-36. Polen videre i finalen. Surt. Jeg håber at drengene rejser sig til bronzekampen. Spillerne siger at de skuffede lige nu, men at være mellem de fire bedste hold i verden er da i sig selv noget. Lad dem så tage Frankrig og vinde den medalje, det har de fortjent. Godt gået drenge. Det er egentligt sjovt at da Wilbeck trænede pigerne var det dem der kom langt, nu er det drengene, flot Vildbuk. At han blev landstræner var en god ide, måske også for Viborg kommune, de har en anden borgmester. Det er ikke sikkert at talentet for det fag havde været det samme. Ja jeg tænker bare.

Karen Jespersen har meldt sig ind i Venstre. Ufatteligt at hun vil være det bekendt. Kvinden er startet i VS i sin tid hvor hun var Rød. Mere revolutionær end DKP. Så over til Socialdemokratiet, der ikke var fremmedfjendske nok, til Venstre. Er hun Venstreorienteret? Måske er Pia Kjærsgaard ved at finde medlemspapirerne frem. Hun har jo Kamre i forvejen. Hvem ved? lol

28.1.2007

I dag knoklede jeg med at få designet denne side, samtidig med at jeg lyttede til forespørgselsdebat fra folketinget. Hvor ville Anders Fogh dog være en allerhelvedes god tigger. Ordene står ud af munden på ham som skidt fra en spædekalv, hans bortforklaringer fra Afganistan er formidable. Jeg ved ikke hvad der er sket dernede, men at det ikke bliver undersøgt undrer mig.