Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

28 Nov 2010

Nyhedsbrev

Har du lyst til løbende at høre om nyt på såvel spoejsen.dk landevejsridder.dk og min blog, send da en tom mail til blog-subscribe@spoejsen.dk, så skulle det gå af sig selv. Afmelding sker ligeledes automatisk på blog-unsubscribe@spoejsen.dk.

Denne sommer.

Det er længe siden jeg rigtigt har fået gjort noget ved Sitet. Det skyldes at jeg har koncentreret mig om min blog, samt at sommeren ikke rigtigt lægger op til HTMLat skrive hjemmeside. Jeg har mest været ude som kræmmermedhjælper, når jeg har været på marked.

Spøjsen på marked. Foto: Vendelboen

 

Min blog

Bloggen er efter min overbevisning blevet meget vellykket, og jeg synes i skulle kikke ind på den, klik på blog i menuen eller her. Det er min mening at det er der jeg vil fortælle om hvad jeg laver nu. Der er det også muligt at kommentere hvad jeg skriver, samt at lægge billeder ind, hvis man lige beder mig om godkendelse til det. Nok en gang kik ind.

Nyheder her.

Her på sitet er dennte side ny, jeg har ligeledes lavet en side om foredrag, da det er noget jeg er begyndt på. Mere herom her. Jeg kikker generelt også sitet igennem for fejl, f.eks om vagabondavisen, som desværre ikke findes mere, og jeg prøver at få fyldt de manglende sider ud.

Spøjsen