logo

 

Nyhedsbrev nr: 1

Udsendt d. 11/14/2010


Velkommen til mit første nyhedsbrev. Det er såmen ikke fordi jeg har skrevet så meget nyt på bloggen, eller mine sider, men jeg kan fortælle lidt om hvor jeg vil hen med dem.

På bloggen arbejder jeg på at gøre den mere brugerintereret. I kan godt skrive indlæg nu, men det kan kun komme på forsiden, så vidt jeg ved. lol.

Jeg har instaleret en anden blog på landevejsridder.dk, hvor jeg eksperimenterer, men så længe der ikke er flere brugere end der er, behøver jeg ikke at lave den om til et minicommunity site.

Jeg har også lige været inde på spoejsen.dk og landevejsridder.dk, her mangler der en del, bl.a på gæstebogen der har nogle problemer med skriftyper, samt at blive opdateret om vagabondavisen, der desværre ikke findes mere. Jeg mangler også at blive færdig med historien om mine makkere.

Jeg overvejer desværre også reklamer og tiggerknap, da det ikke er gratis at have webhotel og domainer.

Jeg formidler en del kontakt mellem journalister og vagabonder, ligesom dødsannoncerne er et evigt tilbagevendende traume.

Jeg har lavet en side på bloggen om min foredragsvirksomhed, hvor man kan udfylde et skema hvis man vil have mig ud. Jeg skal også have en pige fra Sjælland i skærsliber lære. Så jeg kan godt få tiden til at gå.

Hilsen Spøjsen

Du modtager dette fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet på Spøjsens Blog.

Er det ikke noget du ønsker kan du framelde dig her. Frameld