Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse


Det er naturligvis ikke alt der kan komme med når man planlægger et site, og laver menu'en, denne side er derfor tiltænkt de ting der kommer løbende, samt oplysninger om resten af sitet.

Spøjsens site.

Jeg har valgt det engelske ord site, fordi jeg mener at det repræsenterer en hjemmeside bedre end ordet side. Dette er siden diverse.html, kun en side på hele sitet, der omfatter alt hvad du kan finde herinde. Det er ikke for at være krukket.

Billeder

Billedet i overskriften er taget af Søren Staal.

Det er muligt at klikke på billederne for at se dem i en større udgave. Hvor der ikke udtrykkeligt står noget andet er alle billeder copyright beskyttet. Man må for min skyld gerne benytte mine egne private fotos til noget ikke kommercielt, men hvor jeg benytter andre fotografers arbejde, har jeg de fleste tilfælde kontaktet dem og fået tilladelse til at benytte dem her. De må naturlivis ikke bare kopieres og bruges alle mulige steder.

Hvor det ikke er lykkedes mig at finde frem til fotografen, har jeg til tider taget den frihed at vise blillederne. Skulle du finde et af dine egne arbejder her, kontakt mig da venligst og fortæl mig om det er ok eller ikke, skulle det sidste være tilfældet, vil jeg slette dem så hurtigt som muligt.

Svartid

Hav tålmodighed med mig når du/i henvender jer. Jeg kan være ude at gå, have travlt med noget andet, eller have problemer med nettet. Det sidste er tilfældet i skrivende øjeblik.

Spil

På den sidste udgave af dette site havde jeg en side med spil, den har jeg taget ned, da jeg ikke synes at den passer ind i konceptet.. Jeg undskylder over for eventuelle uforbedrelige gamplere.

Oplysning

Jeg vil forsøge at svare på alle spørgsmål du/i måtte have. Jeg beder jer dog om at læse siderne her først eller søge yderligere oplysninger på mit andet site landevejsridder.dk. Ellers stiller jeg,efter ringe evne, jeres vidensbegær, og jeg er villig til at komme ud og fortælle inden for afstand og økonomis rækkevide.

Validering

Jeg har forsøgt at skrive siden i XHTML 1.0 strict, jeg er klar over at den ikke validerer 100 %, det er en afvejning nogen gange, andre gange skyldes det at mine evner ikke rækker. Du er velkommen til at gennemgå min kode og komme med forslag.

Java script

Jeg er klar over at mange hader Java script, men jeg kan godt lide min menu.

Kilometermanden

Kilometermanden

En novelle om en drengs udflugt og oplevelser med vagabonder. Her.

Af Charlotte Blay

Charlotte Blay

Charlotte Blay er forfatter og historiefortæller, og har den 9.2.2007 modtaget Kulturministeriets Børnebogspris. Charlotte har en spændende hjemmeside der bl.a. handler om hendes bøger og mange rejser.
www.blay.com.